pondělí 7. srpna 2017

Má léta u Waffen-SS

Má léta u Waffen SS - Kees van Rijn
(Kees van Rijn se narodil 30. prosince 1925 v nizozemském Vleutenu. Ve věku 16 let začal s výcvikem a vzděláváním u Waffen SS. Později se stal příslušníkem páté Waffen SS Panzer Grenadier Division Wiking (pancéřová granátnická divize). Je nositelem železného kříže 1. třídy, železného kříže 2. třídy, bronzové přezky za boj zblízka (Nahkampfspange), stříbrné medaile za zranění (Verwundeten Abzeichen Silver) a pěchotní útočné bronzové medaile (Infanterie Sturm Abzeichen Bronze). Bojoval v Rusku, Polsku, na Kavkaze, v Německu, Belgii, Jugoslávii a v dalších zemích.)
Mějte úctu, obdiv a respekt k velkým mužům minulosti, jako byl Adolf Hitler. Ale pamatujte, že nemůžete řešit naše problémy tím, že je budete napodobovat.
Oni žili v jiné době a jednali tak, jak to v danou chvíli považovali za nejlepší. Poučte se z jejich moudrosti, přeneste jí na naší moderní dobu a pak tvrdě pracujte. Provolávání "Heil Hitler", vytahování vlajek se
svastikou a pití spousty piva není odpověď. Děláním těchto věcí nic nevyřešíme. Když si vezmete špinavé boty, špinavé roztrhané džíny, slintáte s půllitrem piva v ruce a řvete pod obrazem Hitlera "Sieg Heil", je to k těm velkým mužům minulosti neuctivé. Takovým chováním jim nevzdáváte hold, ale hanobíte je! Chovejte se jako opravdoví Nacionální Socialisté a buďte hodni svastiky i Nacionálního Socialismu.
Je pěkné mluvit o historii a můžete se z ní poučit, ale teď se musíme dívat do budoucnosti.
To, co musíme udělat, je zastavit všechny ty lži, které jsou rozšiřovány o našich vojácích a musíme to udělat rychle! Když se chováte jako praví bílí lidé, napodobujete velikost těchto
velkých mužů a ničíte lži, že Nacionální Socialisté byli špatní a zlí lidé. Tito lidé položili své životy, aby miliony takových, jako jste vy, měly šanci žít. Teď musíte svými činy uctít jejich
památku. Je to vaše povinnost!
Dokud budu živ, mé dveře budou otevřené pro všechny mladé s dobrými úmysly. Můžou mě přijít navštívit a já se jim pokusím pomoci radami i činy, pokud to bude v mých silách.
Můžu požádat o pomoc i ostatní staré kamarády. Tím budu přispívat k položení silných a dobrých základů, na kterých musíme vybudovat nový národ. Na to nebudu nikdy příliš starý ani unavený.
Kees van Rijn, leden 1996

Žádné komentáře:

Okomentovat